Startpagina script

Met het Startpagina Script zet u zorgeloos uw eigen startpagina website in elkaar.

Bent u op zoek naar een script om uw eigen startpagina website te maken, dan is er goed nieuws. Met het Startpagina Script kunt u namelijk binnen een handomdraai uw eigen startpagina website online hebben. U heeft dan een startpagina website die mobielvriendelijk is, dus die op zowel grote computerschermen als op het kleine scherm van uw mobiele telefoon goed wordt weergegeven.

U kunt met het Startpagina Script verschillende gebruikers aanmaken. De gebruikers die u aanmaakt kunnen vervolgens inloggen in de beheeromgeving en zo hun eigen dochterpagina's beheren. Ook kunnen bezoekers via de website een gebruikersaccount aanmaken en na het inloggen hun eigen startpagina aanmaken.

Heeft u interesse in het Startpagina Script? Via deze link komt u op een pagina terecht waar u alle informatie over het script kunt vinden. Via die pagina is het ook mogelijk om het Startpagina Script te kopen. Het script is al op een eenvoudig webhosting pakket te installeren.

Wanneer u dat wilt, mag u het script na aanschaf op meerdere websites installeren. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.