Hoe kan ik snel rijk worden?

Snel rijk worden is een wens van veel mensen. Lekker binnen korte tijd een flinke bak geld verdienen. Maar hoe graag je het ook wilt, het is natuurlijk wel een beetje een onrealistische wens. Wanneer snel rijk worden zo makkelijk was, had iedereen het wel gedaan.

Aan de andere kant is het niet onmogelijk om binnen korte tijd voor een leuk inkomen te zorgen. De mens is van nature lui en dat is de reden waarom snel rijk worden over het algemeen wordt geassocieerd wordt met geld verdienen zonder te werken. Snel rijk worden zonder te werken kun je vergeten. Richt je aandacht maar op rijk worden door slim te werken en door op dezelfde manier te werken te gaan als andere rijke mensen.

De meeste mensen zullen in hun werk vooral kijken naar salaris of uurtarief. Een hoog salaris of uurtarief wordt met “veel geld” geassocieerd. Heb je de mogelijkheid om af en toe extra uren te werken, dan draagt dat bij aan je mogelijkheden voor een hoger inkomen. Wat men echter vergeet is dat je op deze manier altijd aan het werk moet blijven voor je inkomen. Er is geen enkele werkgever die je zal doorbetalen omdat je een paar maanden of een aantal jaren voor hem hebt gewerkt. Er is dus altijd een zekere inspanning vereist om het inkomen te blijven krijgen.

Maar is er dan geen alternatief? Eerder in dit artikel stond immers dat rijk worden zonder iets te doen niet bestaat. Dat klopt. Maar wanneer je toch iets doet, zorg dan voor terugkerende inkomsten. Bouw iets op wat iedere week of maand voor inkomsten zal zorgen zonder dat je op een later tijdstip nog veel moeite erin hoeft te stoppen. Het is nog steeds hard werken maar na verloop van tijd ben je gewoon klaar terwijl je nog betaald blijft krijgen. Dit wordt ook wel een passief inkomen genoemd.

Een manier om een terugkerend inkomen op te bouwen is de methode waarvan bij Passief Inkomen met Google Adsense gebruik gemaakt wordt. Je steekt één keer veel tijd en moeite in het opbouwen van een waardevolle website en zorgt ervoor dat je de advertentie inkomsten iedere maand blijft ontvangen. Terwijl je via je website geld aan het verdienen bent kun je gaan bouwen aan het volgende dat je een tweede passief inkomen zal opleveren. En zo ga je door tot je een leuk zakcentje op de automatische piloot hebt opgebouwd.