Aanmelden startpagina

Een startpagina aanmelden is heel gemakkelijk. U kunt hier lezen hoe het aanmelden van een startpagina werkt.

Als u niet weet hoe u precies een startpagina moet aanmelden, dan kunt u de informatie in dit artikel vast goed gebruiken. Een startpagina aanmelden kan op verschillende manieren. Er zijn een aantal startpagina websites waar u kosteloos uw eigen startpagina kunt aanmelden. U krijgt dan een gebruikersaccount waarmee u de startpagina kunt beheren.

Wanneer u een startpagina aanmeldt bij een startpagina website, let dan ook op de voorwaarden van de website. Hoewel er geen kosten mee gemoeid zijn, wordt er vaak wel een voorwaarde gesteld rondom het minimum aantal links dat u aan uw startpagina heeft toegevoegd. Ligt het aantal links op uw startpagina onder dit minimum, dan kan uw startpagina na verloop van tijd worden verwijderd uit het systeem. Heeft u redelijk wat tijd gestopt in het vullen van de startpagina, dan is dat natuurlijk niet fijn.

U kunt dit voorkomen door te voldoen aan de voorwaarden en minimaal het vereiste aantal links aan uw startpagina toe te voegen. Ook kunt u met behulp van een startpagina script uw eigen startpagina website beginnen. U hoeft zich dan niet aan de voorwaarden van anderen te houden. U kunt met een eigen startpagina website immers zelf beslissen hoeveel links u op iedere dochterpagina plaatst.

Bent u benieuwd naar een dergelijk script, dan kunt u het startpagina script van Vrolijk Internet Services eens bekijken. Dit is een betaalbaar startpagina script waarmee u naast links ook stukken tekst, afbeeldingen, video's en allerlei widgets aan uw startpagina kunt toevoegen. Zo kunt u een nieuwsfeed tonen of het kaartje van buienradar.nl op uw startpagina website tonen als u dat wilt.

Ook kunt u met het startpagina script links op uw startpagina website verkopen. Iemand kan via een speciaal daarvoor bedoeld formulier een link aanmelden en vervolgens betalen voor de plaatsing van de link. Op deze manier kunt u minimaal de aanschafkosten van het startpagina script eenvoudig terugverdienen.